Behöver du ett ställe för hunden om dagarna?

Hej på er, varmt välkomna till mig och min blogg för ett nytt inlägg. Jag har precis kommit hem efter att ha hämtat min hund på hans hunddagis i Älvsjö, vilket faktiskt är det jag kommer skriva om idag. Hunddagiset heter KaNos Trim & Dagis AB och jag har haft min hund där i närmare två år.

Det är många av er som har frågat en del om min hund och hur jag gör med honom exempelvis om dagarna. Min hund är snart tre år och han är en labrador, han har väldigt mycket energi och älskar att leka med en boll lika mycket som han älskar att mysa i soffan framför en film. Där har ni svaren på en del av de frågor jag har fått av er, sedan är det väldigt många av er som funderar kring dagslösning för honom. Jag valde ganska tidigt att han skulle få gå på hunddagis eftersom jag inte har särskilt lätt att ta mig hem under dagarna för att rasta honom. Till en början var jag hemma mycket med honom med tanke på att jag tog ut min semester när jag fick hem honom, nästan direkt började vi att träna bland annat ensamträning för att han skulle vänja sig vid att vara ensam. Under slutet av min semester började jag skola in honom på detta hunddagis i Älvsjö, allt gick helt perfekt och det har aldrig varit några som helst problem. Han älskar alla på hunddagiset och ser alltid fram emot att vara där, vilket känns underlättande för mig då det blir enklare att lämna iväg honom varje morgon. Jag är så glad över att jag hittade det här hunddagiset så fort, och framförallt att jag fick en plats. Om ni letar efter ett hunddagis i Älvsjö tycker jag verkligen att ni borde kolla över om det finns någon tillgänglig plats på KaNos Trim & Dagis AB för det är verkligen ett hunddagis som bryr sig om din hund.